HVK Stevens

Belastingadviseur (inter)nationale praktijk Rotterdam (4-7 jaar ervaring)

Onze vestiging in Rotterdam is hard aan het groeien en daar kan jij een bijdrage aan leveren. Vanaf het moment dat je bij ons aan de slag gaat als, krijg je een grote mate van verantwoordelijkheid.

Wie zijn wij?

HVK Stevens is een hecht kantoor met ambitieuze professionals. We hebben kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Luxemburg en Curacao. Wij staan bij onze cliënten bekend om een professionele, betrokken en persoonlijke samenwerking. Onze mensen krijgen de mogelijkheid om de kansen die zij zien te benutten, persoonlijke ontwikkeling is essentieel. Er heerst een informele sfeer bij ons op kantoor die het mogelijk maakt je grenzen te verkennen en te verleggen.

HVK Stevens - Logo

Wat doen wij?

HVK Stevens Legal biedt zowel nationaal als internationaal corporate juridisch advies en notariële services aan diverse organisaties en particulieren, met een specifieke focus op ondernemers en hun ondernemingen, vermogende particulieren en families, en maatschappelijke instellingen.

Wij adviseren nationale en internationale private equity fondsen en venture capitalists. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van vastgoedtransacties, fusies en overnames, management buy-ins/buy-outs, joint-ventures en corporate en financiële herstructurering. Ook adviseren wij over vermogensbescherming, bedrijfsopvolging en werknemersparticipatie plannen.

HVK Stevens - Logo

Functieomschrijving

Onze groeiambitie is stevig voor zowel onze nationale als internationale praktijk. Wij leiden zelf ons talent op vanaf, en ook al voor, dat zij de universiteit verlaten. Als commercieel ingestelde belastingadviseur bij HVK Stevens krijg je de kans om jouw kennis en ervaring in te zetten om jouw eigen praktijk op- en uit te bouwen. Met veel plezier en enthousiasme werken wij samen aan de uitbreiding van onze snel groeiende (inter)nationale Tax praktijk. Stap je nu in, dan krijg je de kans om vanaf de start de praktijk mede vorm te geven. Kantoor Rotterdam ambitieus, maar nog beperkt in omvang. Daardoor krijg je alle ruimte om jouw ondernemerskwaliteiten te ontwikkelen en mag je je eigen kansen creëren door op pad te gaan en te werken aan je persoonlijke profiel, waardoor cliënten jou moeiteloos weten te vinden. Doordat commercie in jouw aard ligt, je collega’s weet te enthousiasmeren en je vaktechnisch op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, kom je tot bloei in deze veelzijdige rol.

Functievereisten

 • Afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie
 • beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs afgerond
 • Tussen de 4-7 jaar ervaring
 • Bredere basisopleiding genoten in advisering van klanten bij een groot kantoor en/of boutique met stevig profiel
 • Overtuigende en energieke persoonlijkheid
 • Je wil graag samenwerken met een multidisciplinair team en vindt het leuk om dit team te begeleiden
 • Praktische en proactieve instelling
 • Brede interesse, in staat om kansen om te zetten in actie
 • Je hebt interesse in business development en vindt het leuk om jouw commerciële talent in te zetten om je eigen praktijk op te bouwen
 • Grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en een groeiambitie die aansluit bij die van ons
 • Sterk analytisch vermogen. Je bent tevens oplossingsgericht en hebt ervaring met het werken aan complexe multidisciplinaire projecten in een team van fiscalisten en/of juristen. Bovendien beschik je over uitstekende people skills en heb je de ambitie om op te leiden en te begeleiden
HVK Stevens - Logo

Wat bieden wij?

 • De mogelijkheid om verschillende interne projecten op te zetten of om hieraan bij te dragen; 
 • Prima arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris; reiskostenvergoeding, 30 verlofdagen (op basis van 40 uur) en een mooie pensioenregeling;
 • Een open, prettige en informele werksfeer in een professionele omgeving;
 • Een stimulerende werkomgeving vol afwisseling en dynamiek;
 • Een functie waarin je elke dag iets nieuws leert;
 • De kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij kijken uit naar je CV en motivatie. Solliciteer direct of neem voor meer informatie contact op 020 76 30 900 of hr@hvkstevens.com.

All vacancies
HVK Stevens Logo

HVK Stevens professionals have legal, tax and financial knowledge and experience

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Directions

Rotterdam

HVK Stevens Rotterdam
Weena 730A
3014 DA Rotterdam
+31 (0)10 31 62 002
info@hvkstevens.com
Directions

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Directions

Curacao

HVK Stevens
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad
info@lagunfs.com
Directions