Inmiddels 10 jaar werkzaam als “allround” fiscalist met daarbij specifieke ervaring in het bedrijfsleven. In deze jaren heb ik mij toegespitst op het bedienen van met name familiebedrijven, de families erachter en in de internationale structureringen / advisering.

Juist de uitdaging door de combinatie van de ondernemer met (zeer) hoge verwachtingen, zijn of haar bedrijf, en vooral ook de familie erachter maakt het werk als belastingadviseur voor mij zo leuk. De aantrekkingskracht zit voor mij in de complexiteit van het werk maar vooral in het vermogen om dit terug te brengen naar een zo simpel mogelijk en begrijpelijk (fiscaal) verhaal. Kennis van de cliënt staat hierbij op nummer één.

Ik adviseer bedrijven, families en hun ondernemingen op alle fiscale vlakken èn verder. Daardoor heb ik onder andere ervaring met (vastgoed)transacties, bedrijfsopvolgingen, fusies en overnames, grensoverschrijdende situaties, vermogensbescherming en -planning, privacy- en truststructuren en houdsterstructuren.

SPECIALISATIES

  • Families en hun ondernemingen
  • (vastgoed)transacties, bedrijfsopvolging, fusies, grensoverschrijdende situaties, vermogensbescherming en -planning, privacy- en truststructuren en houdsterstructuren.

OPLEIDING

  • Stichting Opleiding Belastingadviseurs
  • Beroepsopleiding Belastingadviseurs
  • Master Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen
  • Bachelor Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen

Maak ook kennis met onze andere collega’s:

Alle medewerkers