Inmiddels ruim 10 jaar werkzaam als “allround” belastingadviseur en in deze jaren mij toegespitst op het bedienen van met name familiebedrijven. Daarbij heb ik niet alleen oog voor het bedrijf an sich, maar juist ook voor de familie daarachter, van de kleinkinderen tot aan (overgroot) opa en oma.

De combinatie van bedrijf en familie maakt het werk als belastingadviseur elke dag weer anders en fiscaal zo nu en dan zeer complex. Het is in mijn ogen belangrijk om je cliënt goed te leren kennen zodat je een passende oplossing kunt bieden. Immers, bij familiebedrijven zijn zakelijke en persoonlijke belangen vaak verweven en de één is vaak onvermijdelijk van invloed op de ander.

Ik adviseer families en hun ondernemingen in de breedte en heb daardoor onder andere ervaring met bedrijfsopvolging en -fusies, vermogensbescherming en -planning, privacy structuren en werknemersparticipatieplannen. Daarnaast verzorg ik ook met veel plezier de nodigde compliance werkzaamheden, zoals aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting.

SPECIALISATIES

  • DGA en vermogende particulieren
  • Fiscale compliance

OPLEIDING

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid, Vrije Universiteit te Amsterdam
  • Master Fiscaal Recht, Vrije Universiteit te Amsterdam
  • Beroepsopleiding Belastingadviseurs van De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)

Maak ook kennis met onze andere collega’s:

Alle medewerkers