Edwin Veele

‘Ik streef er naar complexe juridische en fiscale zaken op een begrijpelijke manier over te brengen en bovenal met direct implementeerbare oplossingen te komen.’

Na mijn studie fiscaal recht aan de Universiteit Leiden ben ik eind 1993 mijn carrière gestart in de internationale belastingadviespraktijk bij één van de Big 4 kantoren in Rotterdam. Na een korte uitstap naar een Haagse financiële instelling, ben ik bij een ander Big 4 kantoor weer in de internationale belastingadviespraktijk gestapt. Daar richtte ik me in eerste instantie op Financial Markets en Energy & Utilities en maakte ik daarna de overstap naar de M&A-praktijk.

Vanaf 2003 was ik partner bij een Rotterdams niche kantoor gespecialiseerd op het gebied van internationaal belastingrecht. Hier heb ik me als internationaal fiscalist gespecialiseerd in het begeleiden van grensoverschrijdende bedrijfsactiviteiten, reorganisaties, fusies en overnames, due diligence-onderzoeken en transfer pricing strategieën.

Sinds september 2021 ben ik verbonden aan HVK Stevens en mede verantwoordelijk voor de uitbouw van de Rotterdamse praktijk.

Maak kennis met onze andere collega’s:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens Rotterdam
Westerkade 7D
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 32 25 200
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

HVK Stevens
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving