Jaimy van Battum

Junior Consultant | Kandidaat-notaris

Jaimy van Battum

‘Het hebben van fiscale collega’s biedt een extra dimensie waardoor ik word uitgedaagd en mij steeds verder als jurist kan ontwikkelen.’

Per 1 april 2020 ben ik na het afronden van mijn master notarieel recht aan de Universiteit Utrecht als kandidaat-notaris bij HVK Stevens begonnen. Vanaf het eerste moment merkte ik een goede combinatie tussen kennis, uitdaging en onderling contact.

De praktijk bij HVK Stevens is anders dan wat ik gewend was van mijn eerdere kantoren, waar ik mij als werkstudent grotendeels met de onroerendgoedpraktijk bezig heb gehouden. Bij HVK Stevens houd ik mij naast het onroerend goed voornamelijk bezig met ondernemingsrecht. Een combinatie die me enorm interesseert en bevalt.

Het hebben van fiscale collega’s biedt een extra dimensie waardoor ik word uitgedaagd en mij steeds verder als jurist kan ontwikkelen. Ik denk dat juist deze combinatie een betere dienstverlening mogelijk maakt aan onze cliënten, zowel op fiscaal als juridisch gebied.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens Rotterdam
Westerkade 7D
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 32 25 200
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

HVK Stevens
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving