Mees de Smet

“Ik haal energie uit het meedenken met de cliënt en verdergaan dan enkel datgene dat gevraagd wordt.”

Met plezier ben ik sinds begin 2022 werkzaam bij HVK Stevens. Binnen de gehele reikwijdte van de fiscaliteit krijg ik de mogelijkheid om onze cliënten allround te adviseren. Desondanks is mijn fiscale voorkeursgebied de Vennootschaps- en Dividendbelasting. Het veelvoorkomende internationale aspect, het dynamische en complexe karakter van de Vennootschapsbelasting maakt het tot een uitdagend vakgebied. De groeiende invloed van intergouvernementele organisaties op fiscale wet- en regelgeving draagt daar verder aan bij. Voor vennootschappen en aandeelhouders vergt dit alles een nauwkeurige strategiebepaling omtrent uiteenlopende vraagstukken. Een advies op maat, in overeenstemming met de behoeften van de cliënt, is daarbij essentieel. Daarnaast is concreet toepasbare advisering, met het oog op een efficiënte implementatie, één van de voornaamste doelstellingen.

Een groeiende maar hechte groep professionals bij HVK Stevens stelt mij in staat om mijzelf op tal van vlakken te ontwikkelen. In dit klimaat van complexe vraagstukken haal ik energie uit het meedenken met de cliënt en verdergaan dan enkel datgene dat gevraagd wordt.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens Rotterdam
Westerkade 7D
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 32 25 200
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

HVK Stevens
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving