Nadia van Heeswijck

MARKETING MEDEWERKER


+31 (0) 20 21 05 079
n.vanheeswijck@hvkstevens.com
Bekijken op LinkedIn

Bij HVK Stevens heb ik een veelzijdige functie die bestaat uit personal assistant van twee partners en het verrichten van marketing werkzaamheden. Zo ben ik een spin in het web waarbij ik met plezier afspraken regel, correspondentie verzorg en de partners ondersteun in hun dagelijkse planning. Ook draag ik zorg voor de facturatie en de verzorging van zakenreizen.

Naast deze werkzaamheden, werk ik actief mee op de marketingafdeling. Hier ondersteun ik de marketingmanager in haar werkzaamheden. Wij brainstormen over nieuwe marketingstrategieën en werken aan het opzetten en lanceren van nieuwe huisstijl en website. Wij kijken constant hoe en wat er te optimaliseren valt en hoe wij marketing zo effectief mogelijk kunnen inzetten bij HVK Stevens, als jong maar snel groeiend bedrijf.

Als ik ergens voor ga, zet ik mij meer dan 100% in en probeer ik overal zoveel mogelijk uit te halen. Ik vind het fijn om mee te denken en mijn creativiteit een plekje te geven en daarnaast werk ik graag op secure wijze.

SPECIALISATIES

  • Secretariële werkzaamheden

OPLEIDING

  • MBO Marketing, Communicatie & Evenementen Organisatie
  • HBO (Communicatie) Media, Reclame en Design

Maak ook kennis met onze andere collega’s:

Alle medewerkers