Nadia van Heeswijck

PERSONAL ASSISTANT


+31 (0) 20 21 05 079
n.vanheeswijck@hvkstevens.com
Bekijken op LinkedIn

Als personal assistant bij HVK Stevens, ondersteun ik dagelijks met plezier twee partners. Zo ben ik een spin in het web waarbij ik afspraken regel, correspondentie verzorg en hen ondersteun in de planning van het werk. Daarnaast verzorg ik ook facturatie, zakenreizen en denk ik mee met de communicatie-uitingen van HVK Stevens. Omdat iedere partner andere wensen heeft wat betreft ondersteuning, kunnen de taken variëren. Eén ding is duidelijk: samen vormen wij een team.

Bij mijn werkzaamheden is het een uitdaging om prioriteiten in te schatten om zo een vloeiend verloop van afspraken voor de partners te creëren. Daarnaast wordt er een secure werkwijze van mij verwacht. Ik krijg dagelijks te maken met belangrijke brieven in zowel Nederlands als Engels, waarbij keurigheid, leesbaarheid en een oplettend oog belangrijke vereisten zijn.

Als ondersteuner merk ik knelpunten op, help ik in het oplossen en neem daarin een zekere rol aan waarin ik beslissingen durf te nemen. Ik raak er niet gestrest van als dingen misgaan, dat overkomt de beste. Ik vind het vooral leuk om ervoor te zorgen dat het allemaal weer goed komt.

SPECIALISATIES

  • Secretariële werkzaamheden

OPLEIDING

  • MBO Marketing, Communicatie & Evenementen Organisatie
  • HBO (Communicatie) Media, Reclame en Design

Maak ook kennis met onze andere collega’s:

Alle medewerkers