WERKEN BIJ HVK STEVENS

HVK Stevens is continu op zoek naar nieuwe professionele en talentvolle medewerkers die met ons mee willen groeien.

Ook ten tijde van COVID-19 gaan onze werving-activiteiten gewoon door. Wij kijken uit naar je sollicitatie.

Heb je vragen? Neem contact op met onze HR Manager Marjan Sevenster +31(0)6 43 37 61 19.

Persoonlijke groei is hierbij het sleutelwoord. We proberen het maximale te halen uit onze medewerkers en onze organisatie. Dat doen we door middel van een intensieve, eerlijke en directe begeleiding. Dat betekent bijvoorbeeld, dat je vanaf het begin ook met onze partners samenwerkt. 

Werken bij HVK Stevens staat in het teken van onderling vertrouwen, de bereidheid te leren van fouten, plezier in je werk en natuurlijk ambitie. Onze resultaten bewijzen dat we er goed in slagen om onze mensen zichzelf telkens te laten overtreffen en op een hoger niveau te laten opereren. Want uiteindelijk gaan persoonlijke groei en de groei van onze onderneming hand in hand.

hvk-stevens-logomarklichtgrijs

Onze vacatures

HVK Stevens

Junior Tax Consultant

Als Junior Tax Consultant assisteer je de (senior) consultants en partners bij de voorbereiding van fiscale adviezen. Je wordt klaargestoomd om complexe materie naar eenvoudige, praktische oplossingen te vertalen. Daarbij benader je een [...]

HVK Stevens

Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht

Als lid van het Legal team draai je direct mee in een dynamische, internationaal georiënteerde transactie- en adviespraktijk. Wij zoeken een ondernemende, creatieve waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris die niet bang is om zelfstandig dossiers [...]

HVK Stevens

Werkstudent Legal

De notariële afdeling bestaat uit kandidaat-notarissen, (senior) managers, juristen, paralegals en (personal) assistants. Samen bedienen zij cliënten die met juridische vraagstukken zitten, voornamelijk op het gebied van ondernemingsrecht en [...]

hvk-stevens-logomarklichtgrijs

Stage lopen bij HVK Stevens?

Ben je bezig met een fiscale studie? Wil je proeven van de dagelijkse praktijk van de belastingadviseurs? Mogelijk dat je bij ons jouw ‘werk’stage kunt lopen.

Wij bieden je een vaste collega die jou begeleidt en bij wie je terecht kunt met je vragen. Een werkstudentschap is niet alleen een prima manier om de theorie in de praktijk te brengen, maar ook om te kijken of wij jouw werkgever voor in de toekomst zijn.

Binnen HVK Stevens werken we vaak samen met collega’s van andere disciplines en buitenlandse kantoren. En waar je ook werkt, je wordt omringd door toptalent.

Neem contact met ons op
hvk-stevens-logomarklichtgrijs

Ben je nieuwsgierig naar andere mogelijkheden binnen HVK Stevens?

Heb je interesse in ons kantoor en ons team, maar staat er geen vacature open die aansluit op jouw vakgebied? Mogelijk dat wij een plek voor je kunnen creëren.

Laat ons weten waar jouw specialiteit ligt en mail ons jouw CV en motivatie.

Neem contact met ons op