Corporates HVK Stevens

CORPORATES

Grote ondernemingen hebben te maken met internationale (fiscale) wet- en regelgeving die steeds complexer wordt.

Corporates

Ondernemingen hebben te maken met (fiscale) wet- en regelgeving die steeds complexer wordt. Van de CFO wordt verwacht dat hij in staat is daarin steeds de juiste strategie te bepalen. HVK Stevens helpt daarbij.

Onze specialisten ondersteunen u met fiscaal en juridisch advies op maat. Daarnaast nemen wij u graag werk uit handen door de implementatie van onze adviezen op ons te nemen. Wij bieden ondersteuning en advies over zaken als international tax planning, compliance en btw-aspecten.

Zo kunnen wij helpen

HVK Stevens helpt uw onderneming met onder andere de volgende onderwerpen:

  • Onze fiscaal specialisten bieden ondersteuning en advies over zaken als nationale en internationale vennootschapsbelastingplanning, fiscale renteaftrek, transfer pricing, btw-, loonheffings- en overdrachtsbelastingzaken, boekenonderzoeken en horizontaal toezicht.
  • Daarnaast ondersteunen wij complexe transacties zoals fusies en overnames, de herziening van de bedrijfsstructuur of de optimalisering van de financieringsstructuur van uw onderneming. Dit doen wij bij voorkeur in een multidisciplinaire aanpak waarin onze fiscaal specialisten, juristen, notarissen en financieringsspecialisten samen tot het optimale resultaat komen voor uw onderneming.
  • Voor wat betreft de implementatie van onze adviezen kunt u bijvoorbeeld denken aan de notariële afhandeling van transacties en corporate housekeeping zoals het uitschrijven en organiseren van jaarvergaderingen, bijeenkomsten van raden van bestuur en/of aandeelhouders (AVA’s) en het bijhouden van belangrijke bestuurlijke wijzigingen.
  • Wij helpen ondernemingen daarnaast met een degelijke fiscale compliance in de vorm van aangiften vennootschapsbelasting, dividendbelasting en BTW. Ook het voeren van uw administratie kunt u aan ons toevertrouwen.
HVK Stevens - Logo

Bekijk onze andere diensten

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving