Remco Keij

‘Als adviseur bied ik samen met mijn collega’s houvast voor ondernemingen die steeds meer te maken hebben met complexe en strenge fiscale wet- en regelgeving.’

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij HVK Stevens nadat ik in 2018 de master Internationaal en Europees belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam heb afgerond. Tijdens mijn studie heb ik bij verschillende gerenommeerde kantoren ervaring opgedaan als stagiair en werkstudent. Bij HVK Stevens houd ik mij bezig met diverse aspecten van de fiscaliteit en krijg ik veel ruimte en de juiste begeleiding om mij verder te ontwikkelen.

Tijdens mijn werk heb ik bijzondere interesse ontwikkeld voor de ANBI-praktijk. Het adviseren van goede doelen trekt mij in het bijzonder omdat er naast een fiscaal en economisch belang ook een maatschappelijk en filantropisch belang speelt. Binnen de ANBI-praktijk houd ik mij onder meer bezig met ANBI-aanvragen en beoordelingen, wijze van funding en commerciële activiteiten, overleg met de Belastingdienst en procesvoering.

Naast het adviseren van goede doelen houd ik mij binnen HVK Stevens voornamelijk bezig met Corporate Tax, waaronder financieringsvraagstukken, herstructureringen en de innovatiebox. Als adviseur bied ik samen met mijn collega’s houvast voor ondernemingen die steeds meer te maken hebben met complexe en strenge fiscale wet- en regelgeving.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving