Simone Oudshoorn

Financieel- en operationeel directeur

Simone Oudshoorn

‘Ik vind het leuk efficiency aan te brengen en waardevolle financiële inzichten te geven om de organisatie te ondersteunen bij verdere ontwikkeling.’

Sinds juli 2018 ben ik werkzaam voor HVK Stevens als Finance verantwoordelijke. Ik ben in 2005 begonnen op een accountantskantoor te Haarlem. Hier was ik werkzaam in de controlepraktijk, uiteindelijk in de functie van Registeraccountant.

In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Voor een internationale groothandel heb ik 3 jaar gewerkt als groepscontroller. Vanaf 2017 ben ik als zelfstandige verder gegaan, waarbij ik verschillende opdrachten heb uitgevoerd bij o.a. bij Fatboy the Original BV en Holiday on Ice.

Mijn focus als zelfstandige ligt met name op het opzetten en implementeren van administratieve processen, het genereren van managementinformatie, meedenken over financiële vraagstukken en het aansturen van de financiële administratie. Ik vind het erg leuk efficiency aan te brengen en waardevolle financiële inzichten te geven om de organisatie te ondersteunen bij verdere ontwikkeling.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services B.V.
11 Johan van Walbeeckplein
Willemstad
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving