Charity advies bij HVK Stevens

Charity

Goede doelen en andere maatschappelijke organisaties kunnen als ANBI (Algemeen-Nut-Beogende-Instelling) worden aangemerkt. Er gelden dan allerlei belastingvoordelen bij schenken en erven.

ANBI’s

ANBI’s zijn van grote maatschappelijke betekenis. Ze helpen de zwakkeren in onze samenleving te ondersteunen en het culturele aanbod in stand te houden en te ontwikkelen.

Zowel bestaande ANBI’s, als families en bedrijven die een charitatieve organisatie in het leven willen roepen, krijgen te maken met vaak ingewikkelde kwesties. Onze specialisten adviseren bijvoorbeeld over het verkrijgen van de vereiste fiscale status van de Belastingdienst, het opstellen van beleidsplannen en statuten en het uitwerken van gedragsrichtslijnen en codes.

Waarom HVK Stevens

HVK Stevens is een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij zijn trots op onze professionele ANBI-afdeling. Daarmee leveren wij op onze eigen manier een bijdrage aan de charitatieve sector.

Onze specialisten adviseren zowel bestaande ANBI’s als particulieren en families die zelf een dergelijke organisatie voor een goed doel willen oprichten. Voor nadere informatie over onze fiscale en juridische dienstverlening voor ANBI’s, neem contact op met Wilbert van Vliet of lees hier meer over ANBI’s.

HVK Stevens - Logo

Onze Charity specialisten:

Bekijk onze andere diensten

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving