CHARITY

Goede doelen en andere maatschappelijke organisaties kunnen als ANBI (Algemeen-Nut-Beogende-Instelling) worden aangemerkt. Er gelden dan allerlei belastingvoordelen bij schenken en erven.

Onze specialisten adviseren zowel bestaande ANBI’s als particulieren en families die zelf een dergelijke organisatie voor een goed doel willen oprichten. Voor nadere informatie over onze fiscale en juridische dienstverlening voor ANBI’s, neem contact op met Wilbert van Vliet of lees hier meer ANBI’s.

ANBI’s zijn van grote maatschappelijke betekenis. Ze helpen de zwakkeren in onze samenleving te ondersteunen en het culturele aanbod in stand te houden en te ontwikkelen.

hvk-stevens-logomarklichtgrijs

Zowel bestaande ANBI’s, als families en bedrijven die een charitatieve organisatie in het leven willen roepen, krijgen te maken met vaak ingewikkelde kwesties. Onze specialisten adviseren bijvoorbeeld over het verkrijgen van de vereiste fiscale status van de Belastingdienst, het opstellen van beleidsplannen en statuten en het uitwerken van gedragsrichtslijnen en codes.

HVK Stevens is een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij zijn trots op onze professionele ANBI-afdeling. Daarmee leveren wij op onze eigen manier een bijdrage aan de charitatieve sector.

Voor meer informatie neemt u contact op met: 

Bekijk alle medewerkers

Bekijk onze andere diensten