PRIVATE EQUITY

Private equity-deals zijn complex. Daarom werken we bij HVK Stevens in multidisciplinaire teams met specialisten uit verschillende vakgebieden die het hele traject begeleiden.

De professionals van HVK Stevens werken voor private-equity fondsen, institutionele investeerders, familiebedrijven, advocatenkantoren en M&A-boutiques. Daarnaast adviseren wij strategische kopers, waaronder ondernemers, familiebedrijven en managementteams.

Ieder team begeleidt private-equityfondsen en -deals door alle stadia van het proces. Vanaf de allereerste onderhandelingen, het vastleggen van intenties en het zoeken van de juiste partijen, tot aan de due diligence en het opstellen en closen van de uitgebreide documentatie.

hvk-stevens-logomarklichtgrijs

Met onze juridische, fiscale of financiële kennis adviseren en assisteren wij bij het opzetten van de juiste fondsstructuur en de structurering van deals.

De financieel specialisten van HVK Stevens buigen zich over de optimale mix van eigen en vreemd vermogen en de bijbehorende financieringsinstrumenten. Ook kunnen zij adviseren over hoe transactiekosten en financieringslasten fiscaal zo gunstig mogelijk kunnen worden gestructureerd.

Neem contact op met een van onze partners:

Bekijk alle medewerkers

Bekijk onze andere diensten