Wouter Lunstroo

‘Ik ga uit van mogelijkheden in plaats van complexe problemen.’

Mijn cliëntenportefeuille bestaat hoofdzakelijk uit een aantal grote familiebedrijven, de eigenaren en hun family offices. Om innoverend te blijven denken adviseer ik daarnaast ook een aantal veelbelovende jonge ondernemers en start ups.

Ik heb vaak zeer intensief contact met mijn (internationale) cliënten. Ik ga uit van mogelijkheden in plaats van complexe problemen. Die mogelijkheden moeten uiteraard zorgvuldig getoetst worden door de juiste specialisten. Daarnaast moet je een cliënt heel goed leren kennen voordat je weet welke oplossing bij een ondernemer of familie past.

Naast de fiscale advisering ondersteunen wij onze cliënten bij de coördinatie van diverse financiële en juridische aangelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten en waarborgen van (internationale) privacy- en asset protection structuren, de opzet en inrichting van de totale financiële huishouding. HVK Stevens Business Services bestaat dan ook niet alleen uit fiscalisten maar ook uit diverse financiële en juridische specialisten.

In 2001 ben ik gestart als fiscaal adviseur bij een middelgroot advieskantoor waar ik voornamelijk actief ben geweest in de ‘niche’ praktijk van familiebedrijven en hun achterliggende families. In 2007 ben ik een eigen praktijk gestart waar de fiscale advisering altijd centraal heeft gestaan. De coördinatie van de samenwerkende financiële en juridische dienstverleners is een wezenlijk onderdeel geworden van de praktijk.

Het werken met een team houdt me scherp en onze mix van nationale en internationale cliënten werkt voor mij inspirerend.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving