Hidde Veeneman

Mijn aandacht is met name gericht op ondernemingen, waarbij ik een diepgaande interesse heb in het fiscale aspect van bedrijfsmatige veranderingen.

Na het succesvol afronden van mijn Master in Internationaal en Europees Belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik in oktober mijn carrière gelanceerd bij HVK Stevens. Deze belangrijke keuze was zorgvuldig overwogen, omdat ik op zoek was naar een stimulerende omgeving waar ik mijn expertise in fiscaliteit in de volle breedte kon ontwikkelen, met als doel een veelzijdige fiscalist te worden.

 

Wat voor mij van essentieel belang is, is dat ik werk bij een organisatie waar klanten geen anonieme nummers zijn, maar waar persoonlijk contact met de klant centraal staat. Ik heb het genoegen gehad om dit te vinden bij HVK Stevens, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een uitstekende keuze is gebleken.

 

Mijn aandacht is met name gericht op ondernemingen, waarbij ik een diepgaande interesse heb in het fiscale aspect van bedrijfsmatige veranderingen. Ik ben ervan overtuigd dat het begrijpen van de ondernemer van cruciaal belang is om de meest geschikte fiscale posities te bepalen. Bij HVK Stevens wordt er aanzienlijk geïnvesteerd in het opbouwen van een persoonlijke band met ondernemers, wat mijn werk een unieke persoonlijke dimensie geeft.

 

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving