Fabiënne Reeling

"Mijn werkzaamheden bestaan met name uit algemene juridische advisering op gebied van het ondernemingsrecht."

Sinds 2023 ben ik werkzaam bij HVK Stevens in Rotterdam. Mijn werkzaamheden bestaan met name uit algemene juridische advisering op gebied van het ondernemingsrecht, het opzetten en wijzigen van structuren, het begeleiden van (grensoverschrijdende) juridische fusies en splitsingen en migraties, overnames en joint-ventures en algemene juridische advisering op gebied van het familierecht.

In 2019 heb ik mijn master Notarieel recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen behaald. Tijdens mijn studie heb ik als notarieel medewerker bij een ander notariskantoor ervaring opgedaan in het familierecht. Ik heb eveneens werkervaring opgedaan als kandidaat-notaris bij een groot internationaal notaris- en advocatenkantoor in Rotterdam op de secties Family Owned Business and Private Wealth en Corporate.

HVK Stevens spreekt mij voornamelijk aan vanwege de full-service, het aanbod van juridische en fiscale kennis. Daarnaast heerst een open en informele sfeer op kantoor wat essentieel is voor persoonlijke ontwikkelingen. Het leveren van hoogkwalitatieve diensten kan immers – naar mijn mening – alleen wanneer er een prettige werksfeer heerst.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving