Jeroen Peters

‘Ik ben ervan overtuigd dat ik bij HVK Stevens in een omgeving ben beland waar advies op het gebied van private wealth op een hoog en breed niveau gegeven wordt.’

Ik heb fiscale economie en fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Na mijn afstuderen heb ik een postdoctorale studie Internationaal en Europees belastingrecht gevolgd aan het International Tax Centre van de Universiteit Leiden alsmede diverse cursussen op het gebied van Private Wealth aan de Nyenrode Business Universiteit.

Voordat ik mij in 2019 als tax partner voegde bij HVK Stevens te Amsterdam, heb ik van 2005 tot en met 2017 gewerkt bij PwC PricewaterhouseCoopers) en van 2017 tot 2019 bij Atlas Tax Lawyers. Mijn cliënten bestaan vooral uit (familie)bedrijven, de aandeelhouders daarachter en vermogende particulieren.

Podcast

Jeroen Peters heeft zijn eigen podcastreeks, waar maandelijks een nieuwe podcast aan toegevoegd wordt. Hij richt zich in deze podcast op actualiteiten en onderwerpen waar zijn cliënten mee te maken hebben. Hierbij valt te denken aan bedrijfsopvolging, privacy, beleggingen, vastgoed en goede doelen. De podcast (Nederlandstalig) is op Spotify en Apple Music te beluisteren.
Klik hier om de podcast via Spotify te beluisteren of klik hier om de podcast via Apple Music te beluisteren.

Publicaties

Jeroen publiceert en doceert regelmatig over de onderwerpen, die van belang zijn voor zijn cliënten.
Klik hier voor een lijst met de meest recente publicaties.

Chambers High Net Worth

Als waardering voor zijn werk is Jeroen in de internationaal gerenommeerde Chambers High Net Worth Guides sinds 2018, jaarlijks gerangschikt als een van de leidende adviseurs in Nederland. De geïnterviewden hebben onder meer de volgende feedback gegeven: “He is very good, especially when it comes to international taxation.”, “he is an extremely smart guy”, “I have recommended him to everyone that needs international tax planning.”

 


Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving