Jacqueline Ploeg-Sanôu

Recentelijk verloren wij Jacqueline Ploeg-Sanôu, onze Office Manager van het eerste uur. Na een dappere, lange strijd moest zij het afleggen tegen een slopende ziekte. Wij herinneren ons Jacqueline als een prachtige vrouw en collega, op en top professional, sprankelend, humoristisch en met een weergaloze inzet voor onze organisatie, HVK Stevens. Wij gaan haar missen, maar vergeten zullen we haar nooit.

Bij de start van ons kantoor mocht iedere medewerker zijn of haar held benoemen en daar werd dan een foto van opgehangen in de gang. We hebben een foto van Jacqueline toegevoegd aan onze heldengalerij.

Jacqueline was als Office Manager van HVK Stevens vanaf de oprichting van het bedrijf met recht de spin in het web. Met hart en ziel was zij tot het laatste moment nog betrokken bij het reilen en zeilen van het bedrijf. Helaas heeft Jacqueline de strijd tegen kanker eind 2022 moeten opgeven. Met deze in memoriam willen wij haar bedanken voor haar tomeloze inzet de afgelopen 11 jaar.

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving