HVK Stevens Risk Management

Risk Management & Dispute Resolution

Bescherm uw belangen. De specialisten van HVK Stevens werken samen in multidisciplinaire teams aan een oplossing op maat. Zo ook bij ons Risk Management & Dispute Resolution team, waar wij bekwame professionals met verschillende kwalificaties samenbrengen. Ons team is in staat om op een gecoördineerde en efficiënte manier een sterk kader van technisch uitstekende partners en advocaten te mobiliseren om onze cliënten te helpen bij het nemen van eventuele risico’s.

Juridisch

HVK Stevens Legal kan u bijstaan in het voorkomen van commerciële geschillen en het bemiddelen wanneer dergelijke geschillen uit de hand lopen. Onze hulp bestaat uit het opzetten van geschikte procedures en het opstellen van wettelijke contractuele documentatie. Procedures en wettelijke documentatie bieden bescherming, maar als de oppositie niet open is voor rede, kunt u uiteindelijk toch in procesvoering belanden. HVK Stevens, samen met partner Mr Evert van den Hout, een felle en doorgewinterde advocaat, is goed gepositioneerd om een vriendelijke afhandeling te onderhandelen of, als een schikking niet mogelijk blijkt, de juiste acties te ondernemen in de rechtszaal.

Fiscaal

Transacties veroorzaken fiscale consequenties. HVK Stevens Tax begeleidt u bij alle fiscale implicaties die op uw pad komen. Ons Dispute Resolution team heeft verregaande ervaring met onderhandelingen met de Belastingdienst voor complexe zaken. HVK Stevens helpt u met het onderhandelen van een Advance Tax Ruling (ATR) of schikking met de Belastingdienst. Als het nodig is en fiscale kwesties onopgelost blijven dan staat ons Dispute Resolution team klaar om u bij te staan in fiscale procesvoering.

HVK Stevens - Logo

Legal & Consultancy

  • Internationale incasso
  • Beoordelen en opstellen van overeenkomsten
  • Procedures
  • Geschiloplossing

Mr. Van den Hout is als advocaat (BAR nummer A01975) verbonden met Schuit Polak van den Hout Advocaten (Amsterdam, Nederland), HVK Stevens’ joint venture partner.

Tax

  • Onderhandeling met de Belastingdienst
  • Transfer pricing
  • Beoordeling fiscale gevolgen
  • Schikkingen met de Belastingdienst
  • Fiscaal procesrecht

HVK Stevens is associated partner van Booij Bikkers advocaten. Juridische bijstand bij conflicten met fiscus of een financiële toezichthouder.

HVK Stevens - Logo

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving