Jac Veeger

'Met teamplay creëer je maximale creativiteit en scherpte.’

Met ruim 22 jaar ervaring adviseer ik een aantal grote grootvermogende cliënten over zaken zoals het structureren van beleggingen, fusies en overnames en het structureren van family offices, trusts, internationale estate planning en successieplanning.

Mijn cliëntenportefeuille bestaat hoofdzakelijk uit grote familiebedrijven en private wealth cliënten en hun family offices.

Ik was vanaf 1 januari 2000 partner bij een Big 4 kantoor en van 2005 – 2011 lid van de Tax & HRS Board onder meer verantwoordelijk voor (internationale) private wealth / private companies marktsegment.

In ons vak heb je zeer intensief contact met je cliënten en de mensen uit je team. Je moet een cliënt heel goed leren kennen voordat je weet welke oplossing wél bij een ondernemer of familie past en welke niet. Dan moet je het mens achter de cliënt goed leren kennen, dat trekt mij aan. Door met een team van mensen om je heen te werken leer je veel van elkaar en houd je elkaar scherp, dat zou ik niet willen missen. En de cliënten, dat zijn over het algemeen succesvolle ondernemers, families met complexe structuren en belangen, échte persoonlijkheden, dat is inspirerend.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving