Sandra Singh

"Haar expertise omvat reorganisaties, financiële herstructureringen, fusies en overnames."

Als Senior Tax Manager bij HVK Stevens adviseert Sandra Nederlandse en buitenlandse (beursgenoteerde) ondernemingen op het gebied van vennootschapsbelasting en internationaal belastingrecht. Haar expertise omvat reorganisaties, financiële herstructureringen, fusies en overnames. Ook is zij gespecialiseerd in de fiscale begeleiding van bedrijven die actief zijn in de energietransitie (bijvoorbeeld windparken). Sandra geeft regelmatig Masterclasses over fiscale ontwikkelingen in de EU die worden bijgewoond door diplomaten en CEO’s. Ook wordt zij regelmatig door Nederlandse overheidsinstanties gevraagd om multinationals bij te staan bij het uitbreiden van hun activiteiten naar Nederland. Sandra’s expertise op het gebied van internationale investeringsstructuren en energietransitie is eveneens erkend door Legal 500 EMEA 2022.

 

Highlights:

– Adviseerde en leidde het Nederlandse fiscale en juridische team bij de verkoop ter waarde van USD 1,2 miljard van Gelnex Group, een toonaangevende wereldwijd producent van collageenproducten met 17 productiefaciliteiten in meerdere landen aan Darling Ingredients Inc. (NYSE:DAR).

– Adviseerde het grootste onshore windpark in Nederland over de Nederlandse fiscale positie, schreef een tax opinie voor het bankensyndicaat ten behoeve van de financiering en is ook na Project Completion actief betrokken bij het project.

– Adviseerde een vooraanstaand gereguleerd Nederlands fonds bij het opzetten van een nieuwe beleggingsstructuur voor woningen in de Sun Belt-staten van de VS.

– Sandra is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), de International Fiscal Association (IFA), en de Amerikaanse Kamer van Koophandel (Amcham).

 

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving