Niels Schuiteman

'In mijn ogen gaat een goed advies altijd gepaard met persoonlijke aandacht voor de cliënt.'

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij HVK Stevens, daarvoor ben ik werkzaam geweest op de M&A-afdeling van een big four kantoor. Ik heb de master fiscaal recht gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben lid van de NOB. Mijn interesse ligt met name op het adviseren en begeleiden van nationale en internationale (familie)bedrijven en hun aandeelhouders en vermogende particulieren. Cliënten wegwijs maken in het woud van steeds complexer wordende belastingen en regels is iets waar ik voldoening en energie uit haal. De vaktechniek en de toepassing daarvan in de praktijk is wat mij drijft. In mijn ogen gaat een goed advies altijd gepaard met persoonlijke aandacht voor de cliënt.

Mijn cliënten portefeuille en ervaring richten zich met name op (grote) bedrijven met een internationaal karakter gehouden door private equity, diverse internationale investeringsstructuren en vermogende particuliere ondernemers zowel nationaal en internationaal. Bij HVK Stevens heb ik mij daarnaast gespecialiseerd in de fiscale aspecten van crypto currency, internationale tax rulings en bedrijfsopvolgingstrajecten.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving