PRIVATE WEALTH

Familiebedrijven hebben een heel eigen dynamiek. Dit vraagt om een vertrouwenspersoon die het bedrijf én de familie door en door kent.

HVK Stevens heeft specialisten met kennis over alle fiscale en juridische aspecten van iedere fase.  We werken samen in multidisciplinaire teams aan oplossingen op maat, bij iedere fase in de levenscyclus van een onderneming. U heeft één aanspreekpunt met wie u direct communiceert en die u alles helder en duidelijk kan vertellen.

De start van een onderneming vraagt om een andere fiscale en juridische structuur dan het moment waarop die klaar gemaakt wordt voor de verkoop. De specialisten van HVK Stevens hebben behalve kennis ook ruime ervaring met het begeleiden van de ondernemer, de familie en de beoogde opvolgers.

hvk-stevens-logomarklichtgrijs

We denken mee over vraagstukken als: Wat is de beste fiscale structuur? Zijn we klaar voor een family office? Zo ja, welke governance past daarbij? Hoe verdelen we de verantwoordelijkheden en wat is een juiste balans tussen directie, aandeelhouders en toezichthouders?

Ook vragen over hoe u uw vermogen kunt beschermen tegen risico’s, of hoe u voorkomt dat buitenstaanders inzicht krijgen in uw vermogen en bezittingen, helpen wij beantwoorden.

Daarnaast bieden wij financiële dienstverlening; van het verzorgen van de boekhouding, salarisadministratie en facturatie, de voorbereiding van eenvoudige jaarstukken of tax compliance tot aan complexe waarderingen en financiële due dilligence onderzoeken.

Neem contact op met een van onze partners:

Bekijk alle medewerkers

Bekijk onze andere diensten