Roos van der Beek – Lugten

‘Ik ben generalist met een speciale focus op Estate Planning.’

Als Senior Manager Tax in de Private Wealth praktijk van HVK Stevens focus ik me op de advisering van vermogende particulieren, hun familie en hun onderneming.  Het interessante aan dit specifieke vakgebied vind ik dat de fiscaliteit niet per se leidend is maar vaak andere belangen een grotere rol spelen. Mijn doel is om in goed overleg met de cliënt tot een toekomstbestendige en heldere oplossing te komen, welke tevens efficiënt is waardoor er niet onnodig veel belasting wordt betaald.

Onderwerpen waar ik me specifiek mee bezighoud, zijn (internationale) vermogensstructurering en vermogensbescherming, bedrijfsopvolging, governance vraagstukken, (r)emigraties, huwelijkse voorwaarden en echtscheidingen, schenkingsplannen, testamenten en afgezonderde particuliere vermogens (zoals trusts en familiestichtingen).

In dit kader heb ik een specialistenopleiding Estate Planning afgerond, ben ik lid van het Register Estate Planners en ben ik jong lid van het bestuur van de specialistensectie Estate Planning van de NOB.

Naast de privé personen adviseer ik ook hun grote en middelgrote familie ondernemingen op het gebied van onder andere de vennootschapsbelasting, bronbelasting en overdrachtsbelasting.

Verder heb ik veel ervaring met de fiscale advisering van ANBI’s, met name ANBI’s die tevens commerciële activiteiten verrichten en de actieve afstemming daarvan met de Belastingdienst.

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving