Joost van den Berg

‘De ervaring van het opzetten van een internationaal kantoor geeft praktische meerwaarde bij internationale tax planning.’

Ik ben in 2002 begonnen als belastingadviseur bij een toonaangevend internationaal advocatenkantoor in Amsterdam en heb sindsdien ruime ervaring opgedaan met het adviseren van beleggingsfondsen, multinationals en andere private equity-cliënten over zaken als overnames, fusies en investeringen in distressed debt.

Bij HVK Stevens ben ik sinds 2018 Tax Partner, nadat ik tien jaar bij een toonaangevend advocatenkantoor in Luxemburg heb gewerkt, waarbij ik het kantoor heb helpen groeien en verbeteren en een sterk gediversifieerde internationale praktijk heb opgebouwd. Ik heb veel ervaring in het vertegenwoordigen van private equity firma’s, bedrijfscliënten en vermogensbeheerders bij grensoverschrijdende transacties, met een jarenlange expertise op het gebied van alle Nederlandse en Luxemburgse zaken.

Sinds 2020 ben ik een van de adviseurs van LexField (Luxembourg Law Firm) en coördineer ik het Nederlands-Luxemburgse platform daarvan.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving