Fijke Gijtenbeek

"Het persoonlijke contact met cliënten in gelukkige, succesvolle, maar ook verdrietige levensfases, maak dat het werk altijd boeiend is"

Sinds het voorjaar van 2024 ben ik verbonden aan het Rotterdamse kantoor van HVK Stevens & Van Reigersberg Versluys.

Ik heb inmiddels ruime ervaring, meer dan 25 jaar, in het notariaat en in het bijzonder in het familierecht. Aan het begin van mijn notariële carrière werd al snel duidelijk dat mijn hart bij dit rechtsgebied ligt.

Het persoonlijke contact met cliënten in verschillende levensfases, in gelukkige, succesvolle maar ook in heel verdrietige omstandigheden, maakt dat het werk altijd boeiend is. Ik heb in de afgelopen 25 jaar op verschillende kantoren gewerkt, als kandidaat-notaris en toegevoegd notaris, waardoor ik voor veel verschillende cliënten heb mogen werken en veel gezien en meegemaakt in de notariële familiepraktijk.

Sinds 2001 ben ik lid van de EPN: de vereniging van Estate Planners in het Notariaat. De vereniging organiseert workshops, cursussen, en congressen voor haar leden om kennis te verdiepen en op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen en nieuwste trends. Ik maak sinds 2017 deel uit van de commissie Huwelijksvermogensrecht. In deze commissie werken wij aan modellen voor huwelijkse voorwaarden die door de leden in hun praktijk kunnen worden gebruikt.

Omdat HVK Stevens & Van Reigersberg Versluys in Rotterdam en HVK Stevens in Amsterdam een ‘full service’ kantoor is, mag (een specialist op het gebied van) familierecht natuurlijk niet ontbreken. Dat is de reden waarom ik mij bij dit kantoor heb aangesloten. Mijn ervaring en kennis deel ik graag met mijn jonge collega’s om hen enthousiast te maken voor een carrière in de veelzijdige familierechtpraktijk en te streven naar een kwalitatief hoog niveau!

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services B.V.
11 Johan van Walbeeckplein
Willemstad
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving