Remco Ploeg

"Mijn passie ligt in het creëren van een prettige werkomgeving en het bedenken van technische oplossingen die onze collega's in staat stellen om hun werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren."

Sinds medio 2015 ben ik werkzaam bij HVK Stevens. Mijn rol binnen de organisatie is gericht op facilitaire zaken en de informatie- en communicatietechnologie. Ik richt mij met name op het beheren en coördineren van facilitaire voorzieningen en diensten, het onderhouden van contact met externe leveranciers en dienstverleners, en het beheren van de volledige ICT-infrastructuur, inclusief netwerk, applicatiebeheer en apparatuur. Daarnaast draag ik verantwoordelijkheid voor diverse ondersteunende aspecten voor onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

 

Mijn passie ligt in het creëren van een prettige werkomgeving en het bedenken van technische oplossingen die onze collega’s in staat stellen om hun werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Met een focus op het optimaliseren van werkprocessen en het bevorderen van teamwork, streef ik ernaar om een positieve impact te hebben op de dagelijkse werkervaring van onze medewerkers.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services B.V.
11 Johan van Walbeeckplein
Willemstad
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving