Natascha Autar

Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij HVK Stevens. Na mijn opleiding in Communicatie, heb ik mijn expertise verdiept in Interne Communicatie en Marketingcommunicatie. Sterke relaties en heldere communicatie, zowel intern als extern, zijn voor mij essentieel voor de basis van elke organisatie.

In mijn rol bij HVK Stevens ligt de focus op het optimaliseren van onze externe communicatie- en marketingstrategieën. Een belangrijk onderdeel van mijn werk is het waarborgen van onze positie in diverse legal directories, waarmee we onze expertise en betrouwbaarheid in de markt onderstrepen.

Daarnaast houd ik me bezig met projectmanagement, van de planning tot de uitvoering, om ervoor te zorgen dat alle initiatieven naadloos aansluiten op onze merkidentiteit. Mijn adviesrol omtrent personal branding en marktpositionering stelt mijn collega’s in staat om hun expertise effectief in te zetten en te etaleren.

Ik streef ernaar om HVK Stevens niet alleen als een leider in de branche te positioneren, maar ook als een organisatie die dicht bij haar cliënten staat door middel van heldere, aantrekkelijke en effectieve communicatie.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services B.V.
11 Johan van Walbeeckplein
Willemstad
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving