Floor Veegens

"Gedreven door mijn passie voor het analyseren van markttrends en het diepgaand begrijpen van wat klanten nodig hebben, richt ik me voortdurend op het vinden van manieren waarop de nieuwste ontwikkelingen en de unieke kwaliteiten van onze organisatie elkaar versterken."

Sinds december 2023 vervul ik de rol van Brand & Marketing Manager bij HVK Stevens. Mijn carrière kenmerkt zich door een diepgaande expertise in het bouwen en versterken van merken, waarbij ik ervaringen uit een breed scala aan industrieën samenbreng. Deze diversiteit in ervaring stelt mij in staat om unieke inzichten en innovatieve strategieën te bieden, belangrijk voor de verdere ontwikkeling van HVK Stevens.

 

Gedreven door mijn passie voor het analyseren van markttrends en het diepgaand begrijpen van wat klanten nodig hebben, richt ik me voortdurend op het vinden van manieren waarop de nieuwste ontwikkelingen en de unieke kwaliteiten van onze organisatie elkaar versterken, wat leidt tot directe voordelen voor onze klanten. In mijn rol combineer ik mijn passie voor storytelling, onderbouwd door data, met mijn streven naar het activeren en inspireren van mensen.

 

Ik kijk ernaar uit om meer mensen te laten zien hoe onze gespecialiseerde dienstverlening kan bijdragen aan uw groei en succes en met de beste fiscale en juridische ervoor kunnen zorgen dat u zich volledig kunt richten op wat u het beste doet.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving