Maria van Reigersberg

Partner HVK Stevens en Reigersberg | Notaris

Maria van Reigersberg

"De inhoud van de vakgebieden heeft mij altijd zeer geïnteresseerd, maar in de praktijk is gebleken dat ik het contact met cliënten nog leuker vind."

Als ervaren notaris, geboren in Spanje, ben ik werkzaam bij HVK Stevens en Reigersberg in Rotterdam. Ik specialiseer mij in ondernemingsrecht en (fiscaal gedreven) aandeelhoudersstructuren en daarbij behorende DGA-problematiek. Veel ervaring heb ik opgedaan in certificering van aandelen en andere vermogensbestanddelen, anonimiseringsstructuren en overdracht van vermogen aan de volgende generaties. De inhoud van deze vakgebieden heeft mij altijd zeer geïnteresseerd, maar in de praktijk is gebleken dat ik het contact met cliënten nog leuker vind.

Naast Nederlands en mijn moedertaal Spaans spreek ik vloeiend Engels. Hierdoor, en door mijn veelzijdige expertise, ben ik in staat de belangen van mijn cliënten breed te behartigen.

 

In 2006 begon ik als kandidaat-notaris en sinds 2015 was mijn benoeming tot notaris. Gedurende mijn carrière heb ik steeds samengewerkt met fiscalisten, aanvankelijk in Den Haag en nu in Rotterdam.

Per 1 januari 2023 ben ik de samenwerking aangegaan met HVK Stevens om de notariële en fiscale praktijk verder op te bouwen in Rotterdam, waarin ik werkzaam ben onder de paraplu van HVK Stevens en Reigersberg.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving