Karen Voûte

"Mijn kracht als fiscalist ligt in het analyseren, uitwerken en toelichten van fiscale onderwerpen en vermogensstructuren."

Mijn kracht als fiscalist ligt in het analyseren, uitwerken en toelichten van fiscale onderwerpen en vermogensstructuren. Ik begeleid graag onroerend goed transacties en ben goed in het structureren van vermogensinvesteringen en het van begin tot einde rondmaken van een transactie.

 

De afgelopen jaren werkte ik als Private Wealthmanager met zeer vermogende relaties, investeerders, familiebedrijven, de eigenaren, hun family offices en hun familie. Ik begeleidde mijn cliënten bij investerings- en fiscale vraagstukken zoals onroerend goed investeringen, investeringen in aandelen, investment structuren, privacy structuren, herstructureringen, bedrijfsoverdracht, vermogensplanning, financiële planning en estate planning.

 

Ik richt mij binnen HVK Stevens op het uitbreiden van de vastgoedpraktijk, door mijn kennis van vastgoed en fiscaliteit in te zetten en nauw samen te werken met de fiscale en notariële experts binnen ons kantoor.

Partner van het vastgoedteam binnen HVK Stevens is Maaike Timmer. Zij is gespecialiseerd in vastgoedtransacties, zakelijke rechten, financieringen en vastgoedgerelateerd ondernemingsrecht en richt zich specifiek op logistieke en havengerelateerde (familie)bedrijven.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving