18/07/2024

HVK Stevens viert vijfde opeenvolgende ranking in Chambers HNW Guide

Met trots delen wij dat HVK Stevens voor het vijfde jaar op rij geranked is in de Chambers High Net Worth (HNW) Guide. Deze erkenning onderstreept ons voortdurende streven naar uitmuntendheid en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten.

Onze organisatie heeft dit jaar opnieuw een Band 1 notering ontvangen. Daarnaast hebben onze partners Stan Stevens, Jan Willem Schenk en Jeroen Peters respectievelijk hun individuele Band 1 en 2 noteringen behouden. Dit getuigt van hun expertise en toewijding aan het vak.

Waarom deze notering belangrijk is:

  • Ongeëvenaarde Expertise en Innovatie: Onze Band 1 notering is een bewijs van de diepgaande kennis en innovatieve benaderingen die wij toepassen in complexe juridische en fiscale vraagstukken. Voor onze klanten betekent dit dat zij kunnen rekenen op oplossingen die niet alleen juridisch solide zijn, maar ook praktisch en toekomstgericht. Wij maken ingewikkelde zaken begrijpelijk en bieden concrete, toepasbare adviezen.
  • Toegang tot een Wereldwijd Netwerk: Deze erkenning versterkt ons netwerk van vooraanstaande professionals wereldwijd. Voor onze klanten opent dit de deur naar een breed scala aan expertise en samenwerking, ongeacht waar zij zich bevinden of welke specifieke juridische ondersteuning zij nodig hebben. Dit internationale bereik stelt ons in staat om klanten te helpen bij grensoverschrijdende kwesties en complexe internationale structuren.
  • Vertrouwen en Zekerheid: Een Band 1 notering biedt onze klanten de zekerheid dat zij werken met een kantoor dat door onafhankelijke derden wordt erkend als het beste in zijn vakgebied. Dit vertrouwen is cruciaal bij het navigeren door gevoelige en belangrijke zaken zoals estate planning, belastingadvies en bedrijfsstructuren. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wij hun belangen altijd vooropstellen en streven naar de best mogelijke uitkomsten.

Chambers prees ons voor onze diepgaande kennis van belastingrecht en estate planning, evenals onze bekwaamheid om complexe juridische structuren en transacties te beheren. Ons team werkt nauw samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van onze cliënten.

 

Vooruitblik

Terwijl we deze mijlpaal vieren, blijven we gedreven om ons beste werk te leveren en onze diensten verder te verbeteren. We zullen blijven innoveren en ons aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten en de markten waarin zij actief zijn. Onze toewijding aan uitmuntendheid en klantgerichtheid blijft onveranderd en we kijken ernaar uit om ook in de toekomst de hoogste normen van juridische dienstverlening te blijven bieden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services B.V.
11 Johan van Walbeeckplein
Willemstad
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving