14/11/2023

HVK Stevens & Reigersberg: nieuw kantoor, dezelfde service

Graag delen we met u een aantal interessante ontwikkelingen ten aanzien van HVK Stevens & Reigersberg, nu wij een volgende stap zetten in onze toewijding aan het leveren van uitstekende fiscale en notariële service.

Eerder dit jaar, op 1 januari 2023, hebben HVK Stevens Rotterdam en het notariskantoor Van Reigersberg Versluys de handen ineen geslagen, en zijn verder gegaan onder de banner HVK Stevens & Reigersberg. Deze fusie heeft onze collectieve expertise gebundeld, waardoor een sterke fiscale en notariële dienstverlener in de regio Rotterdam is ontstaan en onze mogelijkheden zijn uitgebreid om onze cliënten beter van dienst te kunnen zijn.

Als onderdeel van onze groei en vooruitgang hebben we ons kantoor in Rotterdam onlangs verplaatst naar een nieuwe, ruimere locatie: dit is het ‘Westerkadehuis’, een beroemd begin 20e-eeuws monumentaal pand. We blijven dus in dezelfde straat.

Het oude adres: Westerkade 7D, 3014 DA Rotterdam

Het nieuwe adres: Westerkade 2B, 3016 CL Rotterdam

Het besluit om ons kantoor te verhuizen werd ingegeven door de behoefte aan extra ruimte als gevolg van onze snelle groei. Deze verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal voor ons en onderstreept onze toewijding aan het doorzetten van onze groei en het verbeteren van de ervaring aan de kant van onze mensen en onze cliënten.

 

Over HVK Stevens & Reigersberg

HVK Stevens & Reigersberg is een onafhankelijk fiscaal en juridisch kantoor gevestigd in Rotterdam, onder leiding van de notarissen Willem Gerbers en Maria van Reigersberg Versluys. Sinds de start op 1 januari 2023 hebben wij onze groei doorgezet.

We specialiseren in commercieel notarieel recht en fiscaal recht, en adviseren een breed scala aan cliënten, variërend van zelfstandig ondernemers tot private equity fondsen.

We zien ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons nieuwe kantoor op de Westerkade 2B, 3016 CL in Rotterdam.

Klik hier om het artikel in pdf te downloaden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving