Werken bij HVK Stevens banner

Werken bij HVK Stevens

HVK Stevens is continu op zoek naar nieuwe professionele en talentvolle medewerkers die met ons mee willen groeien.

Plezier hebben in en gepassioneerd raken van je werk is voor ons van groot belang. Kort omschreven staat werken bij HVK Stevens in het teken van onderling vertrouwen, de bereidheid te leren van fouten, plezier in je werk en natuurlijk ambitie.

Onze resultaten bewijzen dat we er goed in slagen om onze mensen zichzelf telkens te laten overtreffen en naar een hoger niveau te tillen. Want uiteindelijk gaan persoonlijke groei en de groei van onze organisatie hand in hand. Bij HVK Stevens worden de junioren breed opgeleid tot allrounders die het leuk vinden om zich een deel van hun tijd met een bepaald onderwerp bezig te houden. HVK Stevens is continu op zoek naar nieuwe talentvolle medewerkers die met ons mee willen groeien.

Wij zijn geen verzameling van individuen die bezig is met het halen van de eigen targets. Teamwork maakt het werk niet alleen leuker maar ook beter.

‘De stomste fout is de fout die je in je eentje maakt’ is ons credo. Voor een eerlijke en echte coaching is het cruciaal dat er een onderlinge band is en dat je oprecht in elkaar geïnteresseerd bent. Deze onderlinge band maakt dat wij zo nauw, multidisciplinair kunnen samenwerken, dat we elke dag wat nieuws leren en dat we ook echt plezier beleven tijdens ons werk.

HVK Stevens is continu op zoek naar nieuwe talentvolle medewerkers die met ons mee willen groeien. Met de kernwaarden professionaliteit, betrokkenheid en plezier als basis, word je bij HVK Stevens breed opgeleid tot allrounder die het leuk vindt om een deel van de tijd bezig te zijn met een specifiek onderwerp. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke groei en de groei van onze onderneming hand in hand gaan.

HVK Stevens - Logo

Onze vacatures

HVK Stevens - Logo

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen HVK Stevens?

Heb je interesse in ons kantoor en ons team, maar staat er geen vacature open die aansluit op jouw vakgebied? Wij zijn altijd opzoek naar talent.

Neem contact op met onze Corporate Recruiter Lieke Boschman via telefoonnummer +31 (0)6 45 32 98 09 of mail naar l.boschman@hvkstevens.com. Zij vertelt je graag over de mogelijkheden voor een kennismaking.

Stage lopen bij HVK Stevens?

Ben je bezig met een fiscale studie? Wil je proeven van de dagelijkse praktijk van de belastingadviseurs? Mogelijk dat je bij ons jouw ‘werk’stage kunt lopen.

Wij bieden je een vaste collega die jou begeleidt en bij wie je terecht kunt met je vragen. Een werkstudentschap is niet alleen een prima manier om de theorie in de praktijk te brengen, maar ook om te kijken of wij jouw werkgever voor in de toekomst zijn.

Binnen HVK Stevens werken we vaak samen met collega’s van andere disciplines en buitenlandse kantoren. En waar je ook werkt, je wordt omringd door toptalent. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving