06/04/2021

Strategische samenwerking met Booij Bikkers Advocaten

Strategische samenwerking HVK Stevens met Booij Bikkers Advocaten

Belastingadvieskantoor HVK Stevens en Booij Bikkers advocaten gaan met ingang van april 2021 een strategische samenwerking aan, waarbij beide kantoren hun krachten zullen bundelen. De kantoren blijven daarnaast zelfstandig en onafhankelijk van elkaar opereren.

Beide kantoren zijn gespecialiseerd in fiscale procedures, dreigende conflicten met de Belastingdienst zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Stan Stevens: “Door de samenwerking is HVK Stevens in staat om de tax controversy-praktijk uit te breiden en de kennis van Booij Bikkers op het gebied van het formele belastingrecht (nationaal en internationaal) voor onze cliënten aan te wenden”.

Arnaud Booij: “In omvangrijke belastingonderzoeken kunnen we nu gebruik maken van de kennis en ervaring van HVK Stevens, waardoor we onze capaciteit voor het doen van dergelijk onderzoeken aanmerkelijk kunnen uitbreiden “.

In het kader van de samenwerking zullen Stan Stevens en Arnaud Booij een fiscale opinie-praktijk opzetten en zullen de kantoren de gezamenlijke dienstverlening betreffende Wwft-compliance verder ontwikkelen.

Over Booij Bikkers advocaten

Booij Bikkers is gespecialiseerd in het oplossen van (dreigende) conflicten en (vastgelopen) discussies met de Belastingdienst en de financiële toezichthouder (AFM/DNB), vaak in samenhang met financieel recht, ondernemingsrecht of het strafrecht. Booij Bikkers verleent onder meer bijstand bij boekenonderzoeken, boete en fiscale straftrajecten, (internationale) invordering van belastingen, (internationale) gegevensuitwisseling en aansprakelijkheid voor belastingschulden. De advocaten kunnen de problemen oplossen via onderhandeling, mediation, of als het nodig is via de formele route van bezwaar, beroep en cassatie. Booij Bikkers houdt zich ook bezig met het begeleiden van internationale geschillen via Mutual agreement procedures, mediation of arbitrage. Ons team bestaat uit fiscale advocaten en fiscale en compliance (Wwft) specialisten.

Over HVK Stevens

HVK Stevens biedt full-service juridisch, notarieel en fiscaal advies en assisteert bij vraagstukken van ondernemingsfinanciering. Het is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private-equityfondsen, goede doelen, families en familiebedrijven. De specialisten van HVK Stevens werken samen in multidisciplinaire teams, waardoor onze professionals in staat zijn om vraagstukken over onder andere structurering van vermogen, fusies en overnames, governance, schenkingen en ANBI’s te kunnen vertalen naar heldere oplossingen waar onze cliënten direct mee aan de slag kunnen. Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Luxemburg is HVK Stevens goed vertegenwoordigd in de Benelux. HVK Stevens bedient nationale en internationale cliënten op projecten die variëren in grootte en complexiteit, van advies aan lokale familiebedrijven tot aan investeringsfondsen en beursgenoteerde multinationals.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services B.V.
11 Johan van Walbeeckplein
Willemstad
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving