Advies bij HVK Stevens
15/02/2023

HVK Stevens adviseert bij de succesvolle investeringsronde van 6,5 miljoen voor Transferz

HVK Stevens adviseerde bij alle fiscale en juridische aspecten van de financieringsronde voor het toonaangevende B2B-mobiliteitsplatform in vooraf geboekt grondtransport, Transferz. Deze investering stelt Transferz in staat om in de komende kwartalen te groeien en tegelijkertijd de kwaliteit van hun dienstverlening duurzaam te verbeteren. HVK Stevens feliciteren het Transferz team met deze veelbelovende investering.

Transferz is een in Amsterdam gevestigd B2B-technologiebedrijf dat een wereldwijde marktplaats voor grondvervoer exploiteert en ontwikkelt. Met hun platform verbinden zij reismerken en transferbedrijven om reizigers betrouwbare, efficiënte en duurzame grondvervoersdiensten aan te bieden.

Het team van HVK Stevens werd geleid door Johan van Vulpen, tax partner van HVK Stevens. “Johan van Vulpen (de medeoprichter van Transferz) en ik hebben een langdurige relatie sinds ik sinds de oprichting van Greetz (voormalige start-up van Johan van Vulpen en zijn medeoprichters) zijn favoriete bedrijfsfiscalist werd. Naast de natuurlijke band die we hebben door het delen van dezelfde naam, hebben we sindsdien een sterke band ontwikkeld op basis van de ondernemersdrang die we beiden in ons DNA voelen.

Het adviserende tax team van HVK Stevens bestond verder uit Sathees Kengatharam, Remco Keij en Mathijs Zwiers. Jan Willem Schenk, Marieke Vreeburg en Tamara Hirsch traden op als legal adviseurs.

Lees hier het volledige persbericht van Transferz.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving