HVK Stevens medewerkers
20/07/2023

HVK Stevens ontvangt band 1 ranking in Chambers HNW Guide 2023

De High Net Worth Guide 2023 editie van Chambers & Partners is vandaag gepubliceerd. Met genoegen kondigen we aan dat wij dit jaar opnieuw zijn geranked met een band 1 notering.

Partners Stan StevensJan Willem Schenk en Jeroen Peters hebben afzonderlijk een positie verkregen op deze lijst en werden in het bijzonder genoemd in de testimonials van onze cliënten en relaties waarmee wij samenwerken.

Een van de testimonials luidt: “HVK Stevens neemt de tijd om onze commerciële en operationele prioriteiten te begrijpen. Ze zijn goed bereikbaar, ook buiten kantooruren. Ze hebben een team van specialisten voor familiebedrijven en hun eigenaren. Door de verschillende specialisten kunnen ze problemen identificeren en met uitstekende oplossingen komen. Hun team van fiscale en juridische experts is geweldig.”

Een Band 1 notering binnen deze ranking is op zowel nationaal en internationaal niveau van groot belang en beschouwen we als een bevestiging van de reputatie van HVK Stevens als een van de leidende kantoren waarbij wij onze ambitie nastreven om tot de absolute top binnen Nederland te behoren op het vlak van de advisering van familiebedrijven, vermogende families en ondernemers.

Wij willen onze cliënten en collega-kantoren bedanken voor de steun in het hele proces van deze toekenning.

 

Chambers High Net Worth Guide

Chambers High Net Worth is een onafhankelijk onderzoek dat de top van advocaten en advocatenkantoren voor internationaal privaat vermogen beoordeelt en rangschikt. De High Net Worth gids beveelt vooraanstaande accountantskantoren, private banken, vermogensbeheerders, trustbedrijven en andere professionele adviseurs aan voor High Net Worth- en Ultra High Net Worth-cliënten over de hele wereld.

De gids wordt gebruikt door family offices en professionele adviseurs voor vermogende particulieren en biedt objectieve begeleiding bij het kiezen van de juiste adviseur op internationale schaal. De Chambers ranking wordt wereldwijd gezien als een van de grootste referral guides. De aanbevelingen zijn gebaseerd op een diepgaande analyse door een team van ervaren onderzoekers.

De gids behandelt privé-vermogensbeheer en aanverwante specialismen in belangrijke rechtsgebieden over de hele wereld, met een diepgaand redactioneel gedeelte over de belangrijkste professionele adviseurs voor vermogende personen en families in elke markt. Meer dan 55 landen over de hele wereld, waaronder alle grote particuliere vermogensmarkten op zes continenten, worden grondig onderzocht door het team van gespecialiseerde onderzoeksanalisten.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services B.V.
11 Johan van Walbeeckplein
Willemstad
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving