Banner footer HVK Stevens
04/03/2022

HVK Stevens podcast: Private Client Series

De Private Client Series

De Private Client Series is een Nederlandstalige podcast van HVK Stevens, gehost door Jeroen Peters. Hij en zijn team adviseren vermogende particulieren, hun ondernemingen en de achterliggende families. In deze podcast reeks gaat Jeroen in op onderwerpen als opvolgingsperikelen, privacy, beleggingen, vastgoed en goede doelen. Voordat hij een onderwerp uitdiept, wordt eerst de actualiteit belicht. Elke maand wordt er een nieuwe aflevering toegevoegd.

Jeroen Peters

Jeroen Peters is sinds 2019 als tax partner verbonden aan HVK Stevens. Jeroen houdt zich bezig met fiscaal recht op het snijvlak van (inter)nationale inkomstenbelasting, estate planning en complexe vennootschapsrechtelijke transacties, beleggingsstructuren, goede doelen, privacy en vermogensoverdracht en herstructureringen. Breed opgeleid als generalist heeft hij zich tijdens zijn carrière steeds verder gespecialiseerd op het gebied van private clients en alle onderwerpen waar zij mee te maken krijgen.

Afleveringen

In de eerste aflevering gaat Jeroen samen met Annemieke Kooij in op Privacy. Specifiek met betrekking tot het in het persoonlijke houdstervennootschap van een directeur-grootaandeelhouder aanwezige vermogen.

In de tweede aflevering heeft Jeroen Peters, Jeroen Ruijg te gast. Jeroen Ruijg is Tax partner bij HVK Stevens en is gespecialiseerd op het gebied van cryptocurrencies. Samen gaan zij in deze aflevering verder in op de ontwikkelingen op de cryptomarkt.

In deze aflevering van de podcast Private Client Series, heeft Jeroen Peters, Annabelle Birnie te gast. Samen gaan zij in op punten waar ondernemers en particulieren tegenaan lopen wanneer zij interesse in kunst ontwikkelen en nadenken over een mogelijke aanschaf, of het starten van een kunstcollectie.

In deze vierde aflevering van de podcast Private Client Series, heeft Jeroen Peters, Prof. Dr. Stan Stevens te gast. Stan is als professor verbonden aan de Universiteit Tilburg en is als Tax partner verbonden aan HVK Stevens. Dit keer staat Box 3 centraal en samen gaan zij dieper in op de historie en verschillende actuele ontwikkelingen omtrent de vermogensbelasting.

Volg de Private Client Series via onze RSS-feed op Spotify of Apple Podcasts om op de hoogte te blijven van fiscale ontwikkelingen.

Klik hier om de podcast via Spotify te beluisteren of klik hier om de podcast via Apple Podcasts te beluisteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving