10/02/2020

Jeroen Peters Band 2 ranking Chambers Europe

Ranking Jeroen Peters in Chambers

In de Chambers Europe High Net Worth guide, de gids die een wereldwijd overzicht geeft van internationale rechtsgebieden, heeft Jeroen Peters een prachtige Band 2-ranking in de praktijk Private Wealth Law behaald. Chambers and Partners rangschikt advocaten en advocatenkantoren over de hele wereld, met een dekking van 185 jurisdicties. De onderzoekers voeren diepte-interviews uit met advocaten en cliënten en maken selecties op basis van tevredenheid, vakbekwaamheid en reputatie.

Feedback van cliënten en peers

De jaarlijkse Chambers ranglijsten worden gebaseerd op feedback van cliënten en peer reviews. De onderzoekers houden diepte-interviews met advocaten en cliënten en maken selecties op basis van tevredenheid, vakbekwaamheid en reputatie.

Chambers is één van de meest toonaangevende gidsen in de internationale advocatuur.

Wat zegt Chambers?

Chambers and Partners zegt het volgende over Jeroen Peters:

Jeroen Peters of HVK Stevens advises high net worth clients on estate planning and tax matters. “He is a creative, hard-working tax adviser who is willing to go that extra mile for his clients,” according to an interviewee. A peer observes that “he is creative and sensitive to his clients’ needs. He gives his clients the sense of being available all the time, which is an art,” and adds that “he is just a great guy.”

Over de HVK Stevens Private Wealth praktijk:

De specialisten van HVK Stevens zijn gespecialiseerd in de advisering van vermogende particulieren en families, zowel nationaal als internationaal en zowel mét als zonder onderneming.

Dankzij onze multidisciplinaire teams kunnen wij, naast de advisering, zorg dragen voor de uitvoering. Onze specialisten begrijpen dat er meer belangen kunnen zijn dan slechts de fiscale of juridische optimalisatie.

Vanwege onze passie voor familiebedrijven, DGA’s en vermogende particulieren en families zijn wij graag in de breedte betrokken.

De advisering van een familiebedrijf en van een bedrijf met een directeur-grootaandeelhouder (DGA) vraagt om diepgaande kennis van de privébelangen van de achterliggende aandeelhouder(s) en familie.

De specialisten van HVK Stevens hebben kennis van alle fiscale en juridische aspecten van iedere fase van de onderneming. Onze specialisten hebben begrip voor en ruime ervaring met de dynamiek tussen onderneming en familie/aandeelhouder.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens & Reigersberg
Westerkade 2B
3016 CL Rotterdam
+31 (0)10 476 88 33
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

Lagun Family Services
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving

Londen

HVK Stevens
Aldgate Tower
2 Leman Street, E1 8FA
Londen
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving