HVK Stevens
10/07/2020 HVK Stevens

Ranking Chambers HNW 2020

De High Net Worth Guide 2020 editie van Chambers is bekendgemaakt en met gepaste trots kunnen wij u  mededelen dat wij dit jaar zijn opgenomen in deze ranking. Individueel hebben partners Stan Stevens en Jeroen Peters een notering in deze lijst bemachtigd, Stan en Jeroen werden aanbevolen in de testimonials van onze cliënten en de adviseurs waarmee wij samenwerken. Wij willen onze cliënten en collega-kantoren bedanken voor de steun in het hele proces van deze toekenning.

Een notering binnen deze ranking is op nationaal en internationaal niveau van groot belang en een bevestiging van de reputatie van HVK Stevens als een van de leidende kantoren in het private wealth segment.

Chambers High Net Worth Guide

Chambers High Net Worth is een onafhankelijk onderzoek dat de top van advocaten en advocatenkantoren voor internationaal privaat vermogen beoordeelt en rangschikt. De High Net Worth gids beveelt vooraanstaande accountantskantoren, private banken, vermogensbeheerders, trustbedrijven en andere professionele adviseurs aan voor High Net Worth- en Ultra High Net Worth-cliënten over de hele wereld.

De gids wordt gebruikt door family offices en professionele adviseurs voor vermogende particulieren en biedt objectieve begeleiding op internationale schaal. De Chambers ranking wordt wereldwijd gezien als een van de grootste referral guides.

Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op een diepgaande analyse door een team van ervaren onderzoekers.
De gids behandelt privé-vermogensbeheer en aanverwante specialismen in belangrijke rechtsgebieden over de hele wereld, met een diepgaand redactioneel gedeelte over de belangrijkste professionele adviseurs voor vermogende personen en families in elke markt.

Meer dan 55 landen over de hele wereld, waaronder alle grote particuliere vermogensmarkten op zes continenten, worden grondig onderzocht door het team van gespecialiseerde onderzoeksanalisten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: