Henny Coorengel

SENIOR MANAGER AANGIFTE 


+31 (0) 20 76 30 914
+31 (0) 6 51 01 62 31
h.coorengel@hvkstevens.com

Mijn werkzaamheden bestaan uit meer dan fiscale aangifte werkzaamheden. Mijn kracht ligt in de relatiesfeer en vertrouwensrelaties met cliënten (families), waardoor ik voor diverse cliënten executeur testamentair ben. Tevens ben ik regelmatige betrokken bij zaken op het gebied van bedrijfsopvolging en -overdracht.

Vanuit financiële werkzaamheden is mijn interesse voor de fiscaliteit ontstaan. Ik ben in 1986 begonnen als junior accountant bij een groot accountantskantoor, vanaf 1988 was ik werkzaam als financial controller en vanaf 1991 manager van de aangiftepraktijk van een Big 4 kantoor. Sinds einde 2011 ben ik Tax manager van de aangiftepraktijk van HVK Stevens.

Mijn externe netwerk (accountants, bankrelaties, vermogensbeheerders en notarissen) zet ik graag in om cliënten zeer breed te kunnen ondersteunen.

Intern is het mijn streven om onze medewerkers service- en resultaatgericht te laten functioneren in onze zelfstandig opererende aangiftepraktijk.

SPECIALISATIES

  • Aangiften (inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en dividendbelasting

  • Fiscale advieswerkzaamheden voor Private Companies en Private Wealth cliënten

OPLEIDING

  • In huidige werkzaamheden 25 jaar ervaring met bijbehorende vaktechnische opleidingen (Accountancy/IFRS/Tax) en Private Wealth VU Tax Academy.

Maak ook kennis met onze andere collega’s:

Alle medewerkers