Daniëlle van Geldorp

‘Ik ben door kennis van meerdere vakgebieden in staat om iedere cliënt in de breedte te adviseren.’

Sinds 1 april 2020 ben ik werkzaam als belastingadviseur bij HVK Stevens. Door mijn notariële en fiscale achtergrond hou ik me graag bezig met vraagstukken op het snijvlak van het civiel-juridische en fiscaalrechtelijke vakgebied. Hiervoor ben ik zes jaar werkzaam geweest bij Deloitte. De afgelopen jaren bestonden mijn werkzaamheden met name uit het adviseren van (zeer) vermogende particulieren, familiebedrijven, advocaten(kantoren) en CFO/CEO-level over de groei, het beheer en de overdracht van vermogen.

Mijn focus ligt op de advisering en begeleiding op het gebied van estate planning. Ik heb veel affiniteit met de erf-en schenkbelasting, inkomstenbelasting en overdrachtsbelasting en ik heb daarnaast ervaring in de corporate Legal praktijk (diverse herstructureringen, oprichting en liquidatie van vennootschappen) en vennootschapsbelasting praktijk. Door deze combinatie van vakgebieden ben ik in staat om iedere cliënt in de breedte te adviseren.

Mijn interesses gaan uit naar het geven van advies over het maken en aanpassen van huwelijkse voorwaarden en testamenten, fiscale begeleiding en advisering bij echtscheiding, afwikkeling van nalatenschappen, het maken van schenkingsplannen (t.b.v. afstammelingen of goede doelen) en bedrijfsopvolging. Daarnaast heb ik ervaring met het optimaliseren van de fiscale structuur en vermogensbescherming (privacy) en het samenbrengen en in stand houden van familievermogens.

Ik heb een tweeluik geschreven over de aansluiting van de bedrijfsopvolgingsregeling op het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht bij versterf en een overzichtsartikel over (het gebruik c.q. kwalificatie van) soort aandelen.

Maak kennis met onze andere collega's:

HVK Stevens Logo

HVK Stevens is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven

HVK Stevens logo

Amsterdam

HVK Stevens
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
+31 (0)20 76 30 900
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Rotterdam

HVK Stevens Rotterdam
Weena 730A
3014 DA Rotterdam
+31 (0)10 32 25 200
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Luxemburg

HVK Stevens
4, Avenue Jean-Pierre Pescatore,
L-2324 Luxemburg,
Grand Duchy of Luxembourg
info@hvkstevens.com
Routebeschrijving

Curacao

HVK Stevens
Landhuis Joonchi Kaya Richard
3014 Beaujon Willemstad,
Curacao
info@lagunfs.com
Routebeschrijving