Mijn cliëntenportefeuille bestaat hoofdzakelijk uit een aantal grote familiebedrijven, de eigenaren en hun family offices. Om innoverend te blijven denken adviseer ik daarnaast ook een aantal veelbelovende jonge ondernemers en start ups.

Ik heb vaak zeer intensief contact met mijn (internationale) cliënten. Ik ga uit van mogelijkheden in plaats van complexe problemen. Die mogelijkheden moeten uiteraard zorgvuldig getoetst worden door de juiste specialisten. Daarnaast moet je een cliënt heel goed leren kennen voordat je weet welke oplossing bij een ondernemer of familie past.

Naast de fiscale advisering ondersteunen wij onze cliënten bij de coördinatie van diverse financiële en juridische aangelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten en waarborgen van (internationale) privacy- en asset protection structuren, de opzet en inrichting van de totale financiële huishouding. HVK Stevens Business Services bestaat dan ook niet alleen uit fiscalisten maar ook uit diverse financiële en juridische specialisten.

In 2001 ben ik gestart als fiscaal adviseur bij een middelgroot advieskantoor waar ik voornamelijk actief ben geweest in de ‘niche’ praktijk van familiebedrijven en hun achterliggende families. In 2007 ben ik een eigen praktijk gestart waar de fiscale advisering altijd centraal heeft gestaan. De coördinatie van de samenwerkende financiële en juridische dienstverleners is een wezenlijk onderdeel geworden van de praktijk.

Het werken met een team houdt me scherp en onze mix van nationale en internationale cliënten werkt voor mij inspirerend.

SPECIALISATIES

  • Fiscaal advies
  • Asset protection

OPLEIDING

  • Fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam
  • Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam
  • Beroepsopleiding NOB

Maak ook kennis met onze andere collega’s:

Alle medewerkers