Met ruim 22 jaar ervaring adviseer ik een aantal grote grootvermogende cliënten over zaken zoals het structureren van beleggingen, fusies en overnames en het structureren van family offices, trusts, internationale estate planning en successieplanning.

Mijn cliëntenportefeuille bestaat hoofdzakelijk uit grote familiebedrijven en private wealth cliënten en hun family offices.

Ik was vanaf 1 januari 2000 partner bij een Big 4 kantoor en van 2005 – 2011 lid van de Tax & HRS Board onder meer verantwoordelijk voor (internationale) private wealth / private companies marktsegment.

In ons vak heb je zeer intensief contact met je cliënten en de mensen uit je team. Je moet een cliënt heel goed leren kennen voordat je weet welke oplossing wél bij een ondernemer of familie past en welke niet. Dan moet je het mens achter de cliënt goed leren kennen, dat trekt mij aan. Door met een team van mensen om je heen te werken leer je veel van elkaar en houd je elkaar scherp, dat zou ik niet willen missen. En de cliënten, dat zijn over het algemeen succesvolle ondernemers, families met complexe structuren en belangen, échte persoonlijkheden, dat is inspirerend.

SPECIALISATIES

  • Private Wealth

  • Fiscale advisering van vermogende en familie bedrijven

OPLEIDING

  • Fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam

Maak ook kennis met onze andere collega’s:

Alle medewerkers